Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst felszeletelem, enyhén klopfolom, sózom, és lisztbe forgatom, majd olajban hirtelen átsütöm. Ebben az olajban(nem kell mind)megdinsztelem a kockákra vágott hagymát, és a kis karikákra vágott fokhagymát! A krumplit meghámozom, felkarikázom! Az enyhén kizsírozott jénait kibélelem vele, 2 sorban, sózom, borsozom. Ráfektetem a fűszerkeverékkel enyhén megszórt hússzeleteket! A dinsztelt hagymát ráöntöm. (Én a hagymát leszűrtem,hogy ne legyen sok zsiradék benne.) A leszűrt gombát ráterítem. A vegyes zöldséget kevés margarinon kicsit párolom majd a gombára halmozom és sózom! 200 fokos sütőbe helyezem, bő egy óra alatt kész is van! Villával ellenőrzöm hogy a hús megpuhult-e!