Hozzávalók:
Elkészítése:
A puha vajat a porcukorral, a vaníliarúd kikapart magjaival és a reszelt narancshéjjal habosra keverjük. Hozzáadjuk darabonként a tojás sárgákat és az egész tojásokat is, majd belekeverjük a szitált lisztet.
A tésztát habzsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsire kb 1-1,5 cm átmérőjű korongokat nyomunk a masszából. Ne legyenek túl közel egymáshoz, mert sütés közben kicsit elterülnek.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük és a korongokat kb 6-7 percig sütjük.
Ha kihűltek, kettesével lekvárral összeragasztgatjuk őket.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. Kanál segítségével vagy nejlon zacskóba töltjük, aminek az egyik sarkára pici lyukat vágunk, a sütiket megcsíkozzuk.
Ha a csoki megszilárdult, jól záródó dobozban tároljuk.