Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Elkészítése:
A vizet felforraljuk és hozzáadjuk a margarint, összeforraljuk, majd hozzáadjuk kanalanként a lisztet és addig főzzük/égetjük a tésztát, ameddig az el nem válik az edény falától.
Ezután a masszát kihűtjük, majd egyenként robotgép segítségével hozzádolgozzuk a tojásokat.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe kétkanál segítségével apró gombócokat formázunk a masszából.
A tésztát forró sütőbe toljuk és először magas hőfokon sütjük, majd később alacsony hőfokon szárítjuk.
A szépen felfújódott és megsült fánkokat még melegen kettévágjuk.
A pudingport a cukorral összekavarjuk, majd óvatosan hozzáadjuk a tejet és készre főzzük.
A pudingot miután kihűtöttük belekanalazzuk a fánkok alsó részébe. A cukrászhabot a habfixálóval felverjük és a pudingok tetejére kanalazzuk. Ezután ráhelyezzük a fánkok tetejét és porcukorral díszítjük.