Hozzávalók:
Palacsinta:
Töltelék:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A lisztet, a vizet, a cukrot, a tojást és a sót kézimixerrel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a tejet és az étolajat, majd alaposan összedolgozzuk.
A palacsintasütőbe pár csepp zsiradékot teszünk és felforrósítjuk, majd alacsony lángon elkezdjük kisütni a palacsintákat.
Oldalanként 25-30 másodpercig sütjük.
A pudingot a tejjel és a cukorral a tasakon leírtak szerint elkészítjük.
Egy mély, palacsinta méretű tálat kibélelünk folpackkal és bele rétegezzük a palacsintát a pudinggal, majd legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük, hogy a puding lehűljön és megszilárduljon.
Ezután ráhelyezünk egy tányért/tálcát, egy határozott mozdulattal átfordítjuk és leszedjük róla a folpackot.
A tetejére rákenjük a mogyorókrémet. Az étcsokit gőz felett megolvasztjuk, majd még melegen körbe locsoljuk vele a torta peremét és amíg meg nem szilárdul a csoki, gyümölcsökkel bedíszítjük.
Hűtőszekrénybe téve tároljuk.
Jó étvágyat kívánok!
A kristálycukor helyett annak megfelelően édesítőszer is használható!