Hozzávalók:
Panírozáshoz:
Elkészítése:
A burgonyát bő, sós vízben főzzük puhára, majd burgonya nyomóval törjük át.
Tegyük félre kihűlni, majd adjuk hozzá a steak fűszerkeveréket, a lisztet és gyúrjuk össze.
Nyújtsuk ki a tésztát, majd vágjuk nagyobb kockákra. A tészta kockákra rakjunk a reszelt sajtból, majd rakjunk rá a kétféle babból. Készítsünk gombócokat a tésztából. Figyeljünk arra, hogy jól záródjanak.
A gombócokat forgassuk meg a lisztben. A liszt után forgassuk meg a felvert tojásban a gombócokat. A morzsában keverjük el a chili pelyhet, majd forgassuk bele a gombócokat.
Bő, forró olajban 6-9 perc alatt süssük készre a gombócokat. Ízlés szerint tálalhatjuk bármilyen mártással, körettel.