Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet/csirkecomb filét kiolajozott tepsibe tesszük, majd bedörzsöljük grill fűszersóval. A húsok tetejére paradicsom szeleteket teszünk, azokra pedig mozzarella szeleteket teszünk.
Ezután kb 1 dl vizet öntünk a tepsibe, majd lefóliázzuk azt. A fóliázott tepsit előmelegített sütőbe tesszük és közepes takarék lángon kb 10 percig sütjük/pároljuk.
Ezután levesszük a fóliát és a húst addig sütjük, ameddig a tetején a sajt szép barna, a hús omlós lesz kb 75 perc.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük. A salátához öntetet készítünk.
A natúr joghurtot a majonézzel és egy csipet szárított metélőhagymával simára keverünk.
A húst burgonyapürével, salátával és öntettel tálaljuk.