Hozzávalók:
Elkészítése:
A keményítőt, porcukrot, kókuszreszeléket és a kókusztejet tegyük egy lábosba, majd főzzük sűrűre. Ezután adjuk hozzá a mascarponét és keverjük simára a krémben.
2 dl tejszínt verjünk fel keményre és keverjük bele a kókuszos krémbe. A poharak aljára rakjunk egy réteg kókuszkrémet, majd rakjuk hűtőbe 20-30 percre.
A maradék tejszínt és az étcsokit rakjuk egy hőálló tálba, majd gőz felett olvasszuk meg. Vegyük ki a hűtőből a kókuszkrémet, majd egy kanál segítségével rakjuk rá a csokoládé krémet.
Ismét rakjuk vissza a hűtőbe a pohárkrémet kb 10-15 percre, amíg megdermed a csoki a tetején.
A megdermedt csoki tetejére rakjunk ismét kókuszkrémet, majd rakjuk vissza a hűtőbe 20-30 percre, majd megint rakjunk a krém tetejére a csokiöntetből.
Hűtsük be 1-2 órára az elkészült pohárkrémet.