Hozzávalók:
Kókuszos alaphoz:
Kávés krémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket verjük fel a cukorral kemény habbá, majd a kókuszreszeléket és a lisztet óvatosan keverjük el benne.
Két darab nápolyi lapot egy tepsi hátán rakjunk egymás mellé.
A kókuszos alapot egyenletesen simítsuk el a nápolyi lapokon.
Előmelegített 170 C° sütőben 10-12 perc alatt süssük készre.
A kávés krém hozzávalóit a ráma kivételével rakjuk egy hőálló tálba.
A tálat rakjuk gőz fölé, amíg lassan elolvadnak a hozzávalók.
Egy fakanál segítségével kevergessük. Ha elolvadtak a gőz felett a hozzávalók, kézi robotgéppel 4-6 perc alatt verjük habosra a kávés krémet.
Rakjuk félre kihűlni a krémet. Ha kihűlt, adjuk hozzá kockákra vágott rámát.
A rámával keverjük habosra a kávés krémet, majd egyenletesen kenjük a kihűlt kókuszos alapunkra.
Egy szűrő segítségével díszítésképpen szórjuk meg kókuszreszelékkel.
Az elkészült süteményünket rakjuk pár órára a hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek