Hozzávalók:
Elkészítése:
A liszteket egy mély tálba öntjük, a közepébe mélyedést készítünk, ebbe tesszük a sót, a cukrot és belemorzsoljuk az élesztőt. Ráöntjük a tejet és három percig állni hagyjuk, majd hozzáadjuk a vizet és a tojást. Jól összedolgozzuk, majd belekeverjük az olajat, megszórjuk a tetejét liszttel és egy fél órát állni hagyjuk.
Töltelék:
A pizzakrémet és a három gerezd zúzott fokhagymát belekeverjük a tejfölbe. A párizsit, a gombát és az ananász kis kockákra vágjuk, a sajtot lereszeljük. Ha megkelt a tészta gyúródeszkára borítjuk és két cipót formálunk belőle.
Az egyiket tálba vissza tesszük, míg a másikat lisztezett deszkán vékony téglalap alakúra nyújtjuk, meg kenjük tejföllel, majd a sajt kivételével rászórjuk, a hozzávalók felét.
Ezt szorosan feltekerjük, és két ujjnyi szélesre szeleteljük. Enyhén zsírozott sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, kissé mindegyik alját össze csípjük,hogy ne folyjon ki a töltelék belőle. Ugyan így járunk el a másik tésztával is, végül egyenletesen megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben megsütjük.