Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst feldaraboljuk, majd sózzuk és megszórjuk cayenne borssal és pár órára hűtőbe tesszük.
Közben a szezámmagot száraz serpenyőben megpirítjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, majd a tésztát tepsibe tesszük és gyakori átforgatás mellett megpirítjuk. Ha megpirult, akkor a szokásos módon megfőzzük, majd leszűrjük. A főzővizéből tegyünk félre kb 1 dl-nyit.
A húst olajon megpirítjuk, majd kiszedjük az edényből és félretesszük.
Az edényben, amiben a hús pirítottuk, teszünk hozzá kevés olajat és elkezdjük rajta pirítani a nagyobb darabokra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a zöldségkeveréket és kb 7 perc alatt átpirítjuk. A lényeg, hogy a zöldségek roppanósak maradjanak.
A zöldséghez tegyük hozzá a tésztát, húst és a szezámmagot és keverjük össze. Adjunk hozzá szójaszószt és annyi vizet a tészta főzővizéből, hogy ne legyen száraz.