Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítés:
Én a piskótát úgy készítem, hogy 3 piskóta korongot készítek, (így a darabolás kimarad, és nem lesz csálé a torta). 3 tojás sárgáját fehéredésig keverjük, a cukorral majd belekanalazunk 3 kanál lisztet 3 kanál vizet, és egy csipet sütőport ,kikeverjük, majd óvatosan beleforgatjuk a 3 tojás keményre vert habját. Sütőpapírra állítjuk a kapcsos tortaformát elsimítjuk benne a tésztát és készre sütjük. Ebből készítünk 3 korongot.
Krém: 3 dl tejet felforralunk a cukor felével, a lisztet összekeverjük a maradék cukorral, és a 2 dl tejjel csomómentesre keverjük, és a forró tejhez öntjük és beforraljuk. Mikor kihűl óvatosan belecsorgatjuk egy citrom levét, és reszelt héját, majd a puha margarinnal habos krémmé kavarjuk. Az első piskóta korongot megkenjük a krém egy részével, rátesszük a második lapot, megkenjük, de ekkor már az oldalára is kenünk, jöhet a harmadik lap, bevonjuk kívülről is tortát, karikázott citrommal díszítjük a tetejét, az oldalát bevonhatjuk tortadarával, színezett kókuszreszelékkel.