Ausztrál mustáros szelet

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéscomb
  • 30 dkg spagetti tészta
  • 2 ek mustár
  • 2 ek liszt
  • 1 kis doboz tejföl
  • 6 ek olaj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 1 ek pirospaprika
  • 3 db paradicsom
  • 3 db fehér paprika

Elkészítés:

A húst szeletekre vágjuk, klopfoljuk. Az olajban a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. A visszamaradt olajban az apróra vágott hagymát, paradicsomot, paprikát megsütjük, megszórjuk pirospaprikával.

Visszahelyezzük a hússzeleteket, sózzuk s felöntjük vízzel (épp, hogy ellepje a húsokat). Amikor már puha a hús, a tejfölt elkeverjük a liszttel, a mustárral, s ezt a keveréket ráöntjük a húsra. Még egyszer fölforraljuk az ételt, s a kifőzött spagetti tésztával tálaljuk.