Hozzávalók:
Elkészítése:
A gesztenyét szobahőmérsékleten kiolvasztjuk.
A kakaóport a darált keksszel és az áttört gesztenyével összekeverjük.
Egy kis edényben a tejet a cukorral felforraljuk és hozzákeverjük a vajat is.
A tűzről lehúzva a szárazanyagokra öntjük, majd hozzáadjuk a magozott meggyet is és ízlés szerint rummal vagy aromával ízesítjük és az egészet jól összedolgozzuk.
Egy kisebb tepsibe sütőpapírt teszünk és a masszát szép egyenletesen belenyomkodjuk, majd hűtőbe tesszük pár órára.
Én este állítottam össze és egy éjszakát hűtőben pihent.
A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk és bevonjuk vele a sütit és visszatesszük a hűtőbe, amíg a csoki megköt.
Eztuán a sütőpapít segítségével kiemeljük a tepsiből a sütit egy tálcára és forró vízbe mártott késsel felszeljük.