Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Sárga lap:
Kakaós lap:
Krém:
Máz:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A tepsit kivajazzuk és lisztezzük vagy sütőpapírral béleljük.
A tojásokat a cukorral fehéredésig keverjük robotgéppel. Hozzáadjuk az olajat és a vizet, majd jól összekeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport (a kakaós lapnál a kakaóport is) és kézi habverővel alaposan összeforgatjuk.
A kész masszát az előkészített tepsibe simítjuk és 15-20 perc alatt megsütjük.
A kész lapokat kihűtjük, majd 2-2 lapba vágjuk.
A pudingporokat és a cukrot csomómentesre keverjük a tejjel, majd sűrűre felfőzzük. Tetejére folpackot teszünk és kihűtjük.
A kihűlt pudingot jól kihabosítjuk a vajjal és a rumaromával.
Az egyik kakaós lapot egy tálcára tesszük és megkenjük a krém harmadával, majd erre ráteszünk egy sárga lapot, újabb adag krémmel megkenjük, a másik kakaós lap jön, végül a maradék krém és egy sárga lappal zárjuk.
A mázhoz a csokit és a tejszínt összeolvasztjuk (vagy ha van bevált csokimáz receptünk, akkor használhatjuk azt) és a sütire kenjük.
Miután a máz megdermedt szeleteljük a sütit.