Hozzávalók:
Szósz:
Elkészítése:
A szósz összes hozzávalóját egy késes rotogépbe tesszük, alaposan megszózzuk és borsozzuk, majd sima, sűrű szósszá pürésítjük.
A combokat megmossuk, megtöröljük és 2-3 helyen bevágjuk, hogy a szósz jól át tudja járni.
Egy nagyobb edénybe tesszük a combokat és alaposan bekenjük a szósszal, majd minimum 2 órára, de inkább egy éjszakára hűtőbe tesszük.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy tepsibe áttesszük a combokat a szósszal együtt, majd betoljuk a sütőbe. 30-40 perc alatt puhára sütjük. A kisülő szafttal és maradék szósszal a sütés közben gyakran locsolgassuk a sültet.
Rizi-bizivel vagy másmilyen választott körettel tálaljuk. (Ízvilágban jól illik hozzá a mangósalsa.)