Hozzávalók:
Elkészítése:
Először is vágjuk fel a húst egy centis csíkokra és pácoljuk be sötét szójaszósz, 1 ek cukor, korty borecet keverékébe. Tegyük félre fél-egy órára. Közben főzzük ki a tésztát a leírás szerint. Figyeljünk rá, hogy ne főjjön szét, picit kemény maradhat. Míg a tészta fő, vágjuk fel a zöldségeket: a gyömbért reszeljük le vagy várjuk apróra kockákra, a fokhagymát vágjuk apróra, a hagymát és a pórét karikára, míg a répát csíkokra.
Ha elkészült a tészta szűrjük le. A magas falú serpenyőben forrósítsunk olajat és futtassunk meg benne egy csipetnyi (kb egy-két gerezdnyi) fokhagymát. Jól terítsük szét az olajat a serpenyő falán, majd öntsük bele a tésztát. Kevergetve, fel-felhúzva két villával süssük át egy-két perc alatt, majd vegyük ki és tegyük félre. Forrósítsunk egy kis friss olajat a serpenyőben, és süssük meg benne a húst. Nyugodtan beleönthetjük a páclevét is (bár ha túl sok a levünk, akkor inkább ne tegyük). Meglepően kevés idő kell neki egyébként és akkor járunk a legjobban, ha folyamatosan kostólgatjuk. (néhány perc egyébként bőven elég.) Ha kész, vegyük ki és tegyük félre. Kevés olajon pirítsuk meg a fokhagymát és a gyömbért, majd egy-másfél perc sütés után dobjuk hozzá a többi zöldséget (hagyma, póréhagyma, répa). Jól keverjük össze, és néhány percig süssük őket. Nem kell szétfőniük, sem megpuhulniuk. Akkor jó, ha ezeket is harapni lehet. Tegyük vissza a húst és keverjük jól össze. Ráöntjük a sült tésztát a húsra és a zöldségekre, és erőteljes mozdulatokkal összekeverjük az egészet. Ha ezzel elkészültünk, akkor az ételünk is kész és tálalhatjuk.