Hozzávalók:
Túrókrémhez:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A darált kekszet a porcukorral, kakaóporral és a rumaromával ízesítjük. Hozzákeverjük az olvasztott margarint és a szörpöt, majd tortaformába nyomkodjuk. Ezután elkészítjük a túrókrémet: A zselatinlapokat hideg vízbe áztatjuk. 10 percig hagyjuk benne, majd kinyomkodjuk és kevés vízben addig melegítjük, amíg felolvadnak teljesen (de nem forraljuk) majd hagyjuk hűlni. A túrót a porcukorral elkeverjük, hozzáadjuk a citrom reszelt héját és a folyékony zselatint. Ezt a túrós masszát rákenjük a kekszes alapra, majd a hűtőbe tesszük 2 órára. Kivesszük a hűtőből és díszítjük narancs-lime-citrom karikákkal és citrom levelekkel.