Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemelleket megmossuk.
Kevés olajon az apróra vágott hagymát és a felkockázott bacont megpirítjuk (dinszteljük).
A már megmosott, mindegyik színű paprikának kb a felét apró kockákra vágjuk. A tömlős sajtkrémbe beletesszük a pirított hagymát és bacont, a kockákra vágott paprikákat, a felvágott petrezselymet és végül a lereszelt sajtot. Jó alaposan az egészet összekeverjük (nem kell bele se só, sem fűszerek).
A csirkemell hosszabbik oldalát bevágjuk (zsebet vágunk), majd megtöltjük a sajtkrémmel. Fogvájóval összezárjuk a nyílást. Mindegyik csirkemellel így járunk el.
Sütőzacskóba tesszük, szezámmaggal megszórjuk és előmelegített sütőben 200 fokon készre sütjük.
Tálalhatjuk tört burgonyával, rizzsel, hasábburgonyával, salátával … stb.
Csirkecomból is elkészíthetjük. Akkor a combok bőre alá helyezzük a tölteléket.