Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Hab:
Elkészítése:
A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojásokat és jól kidolgozzuk, majd fél óráig hűtőben pihentetjük.
Közben elkészítjük a krémet. A pudingporral a cukrot elkeverjük hozzáadjuk a tojássárgáját, tejet, majd lassú tűzön sűrű krémmé főzzük.
A tűzről levéve még melegen belekeverjük a margarint és kihűtjük.
A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük.
A tésztát a hűtőből kivesszük, kinyújtjuk, mint a linzertésztát és tetszőleges szaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk, előmelegített sütőben készre sütjük 180 fokon kb 10-12 perc alatt.
Ha a tészta kihűlt, a kihabosított krémet habzsákba töltjük és a korongokat megtöltjük. Alulra pudingos krém, majd a tejszínhab, tetejét pedig egy tésztakarikával zárjuk.
Tálaláskor porcukorral leszórva kínáljuk!
Nagyon mutatós finom süti!
Bármilyen ízű pudingporral elkészíthető!