Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkemellet nagyobb darabokra vágjuk, majd egy nagyobb edénybe tesszük. Hozzáadjuk a szójaszószt, mézet, gyömbért, kevés olajat, majd a narancslevet is ráöntjük és jól összekeverjük az egészet.
Minimum 30 percig állni hagyjuk a húst a pácban.
Egy nagy serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd a húsokat a pácból a forró olajba szedjük és körbepirítjuk. Ha a hús megpirult, akkor ráöntjük a páclevet és gyakori kevergetés mellett elforraljuk a hús alól. Vigyázzunk, mert könnyen leéghet a méz miatt!
Mikor már a páclé elforrt és a hús kissé ragacsos lesz, akkor el is készült az ételünk.
Egy serpenyőben, zsiradék nélkül kevés szezámmagot pirítunk.
A kész ételt megszórjuk a megpirított zsezámmaggal és kevés zöldhagymával.