Hozzávalók:
Elkészítése:
A tejet felfőzöm a 2 tojássárgával és 5 ek kristálycukorral.Ebbe mártogatom a babapiskótákat és gyenge áztatás után a torta forma aljára sorba leteszem. A tejszínt felverem habbá. Az őszibarackot felaprítom apró darabokra és puhára főzöm a levével együtt,közben elkészítettem a zselatint és ha kihűlt ráöntöm a felvert 2,5 dl habra
amibe már benne van a őszibarack is. Ezt ráöntöm az áztatott babapiskótára a tortaformába.Egy újabb piskóta réteg a formába és ráöntöm a mazsolás-vanília pudingot 2,5dl habbal amibe szintén tettem 3 ek zselatint amit előzőleg felfőztem. Majd a meggybefőttet kimagvaztam és ráterítettem a puding rétegre, kevés levét 4 ek zselatinnal a meggyre öntöttem. Újabb áztatott piskóta réteg jön a formába és erre megint őszibarack réteg jön zselatinnal keverve,amit előzőleg pannónia szőlővel díszítettem.
Másnapig a dupla tortaforma keretben hagytam /nekem van tortamagasítóm,de lehet úgy is hogy a 2. torta formámnak csak a keretét használom kívűlről széles ragasztószallaggal leragasztom./
Tehát másnapig a hűtőben hagyom és tálaláskór felvert 3 dl tejszínhab és 3 ek zselatinnal összekeverve a torta oldalát cuppanósra díszítettem (cukrot én nem tettem bele). Én ezt már csináltam eperrel, málnával és a család minden tagja imádja. Aki nem tud sütni még az is csodát alkot.