Hozzávalók:
A krémekhez:
Elkészítése:
A kapcsos tortaformát kibéleljük sütőpapírral. A kávét,tejet,rumot összekeverjük,a babapiskótákat belemártogatjuk és a forma aljába szorosan egymásmellé rakjuk. A palacsintákat betöltjük cukros kakaóporral,jól feltekerjük,a két végét levágjuk és egyenlőre félre tesszük. /Én nagy serpenyőben sütöttem a palacsintát,így 14 db elegendő volt/ A vaníliás pudingot felfőzzük és melegen ráöntjük a babapiskótára.
Ezután következik a csigaalak a tortaforma alakját felvéve kívülről a torta közepe felé haladva a feltekert palacsintákat szorosan egymásután fektetve beborítjuk a vanília pudingos felületet. Ezt a réteget a sűrűre főzött meleg csokis pudinggal öntjük le. Ezután a meggyszemekkel fedjük le a tortát,amit előzőleg lecsepegtettünk.
A befőtt levével és a puncs pudingot felfőzzük és ezt is melegen a meggyre borítjuk. Az így elkészített ínyencséget kihűtjük,a hűtőszekrénybe helyezzük és minimum fél nap elteltével a kapcsos rész leválasztásával az édesszájúak nagy örömére megvághatjuk.