Hozzávalók:
Piskótatekercs:
Piskótaalap:
Krém:
Elkészítése:
A piskótatekercs hozzávalóiból hagyományos módon piskótát készítünk. Egy 28*35 cm-es sütőlemezt sütőpapírral kibélelünk a masszát beleöntjük, majd előmelegített sütőben készre sütjük.
A megsült piskótát hagyjuk egy kicsit hűlni, majd kiborítjuk és még langyosan szorosan feltekerjük, visszatekerjük lekvárral lekenjük és félretesszük.
A piskótalap hozzávalóiból szintén piskótát készítünk. Ezt a masszát pedig egy 22*32 cm nagyságú tepsibe öntjük és megsütjük.
Krém készítése: a habtejszínt a két féle cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a joghurtokat és az előre feldarabolt őszibarackot, végül pedig a zselatint a zacskón lévő utasítás szerint elkészítjük és a krémhez adjuk.
Összeállítás: 22*32 cm-es tepsit folpackkal kibéleljük és az 1 cm nagyságúra felszeletelt piskótatekercsekkel kirakjuk, majd erre öntjük a krémet, végül pedig a piskótaalappal zárjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap tálcára borítjuk és kockákra szeletelve kínáljuk!