Hozzávalók:
Sárga lap:
Középső lap:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk a vizet és végül sütőporral elkevert lisztet.
Egy 30*40 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és előmelegített sütőben a tésztát készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni és ketté vágjuk. De lehet kétszer 5 tojással külön-külön piskótát sütni.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd beletesszük a többi hozzávalókat és előmelegített sütőben ugyanakkora tepsiben, mint amiben a sárga lapokat sütöttük, készre sütjük.
A pudingport a tejjel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. Közben a margarint a két félecukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.
Összeállítás: sárga lap, krém, tojásfehérjéből készült lap, krém és megint sárga lap.
Tetejére a csokoládékat külön-külön gőz felett felolvasztjuk és a tészta tetejére csurgatjuk. Egy éjszaka hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.