Hozzávalók egy 30*33 cm-es tepsihez:
Krémhez:
Mázhoz:
Elkészítése:
A tojássárgákat, pudingporokat, a lisztet, a cukorral és a vaníliás cukorral jól kikeverjük, majd kevés tejhez hozzáadva csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a maradék tejet és sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük.
A kihűlt krémhez hozzáadjuk a puha margarint és jól kihabosítjuk az egészet.
A jól behűtött cukrászhabot kemény habbá verjük.
A tepsi aljára egy réteg kekszet lerakunk, szorosan egymás mellé. A kekszre rákenjük a főzött krémet, arra pedig a kemény habot kenjük. Tetejét pedig egy újabb réteg keksszel zárjuk.
A mázhoz a tejsznt, csokit és a vajat összeolvasztjuk, majd langyosan a kekszre simítjuk egyenletesen.
Másnap szeletelve tálaljuk.