Hozzávalók egy 24 cm-es formához:
Elkészítése:
A tortaformát sütőpapírral kibéleljük.
A húst megmossuk, vékonyra szeleteljük, sózzuk és borsozzuk.
A tojást a tejföllel együtt felverjük, majd sózzuk és borsozzuk.
A csirkemelleket először lisztbe és csirkefűszer keverékébe forgatjuk, majd a tejföllel felvert tojásba, végül beletesszük a tortaformába.
Reszelt sajttal megszórjuk, rátesszük a szeletelt bacont, majd a rétegezést addig ismételjük, amíg el nem fogy az összes hozzávaló.
A maradék tojást a legfelső rétegre öntjük.
Alufóliával lefedjük és 220 fokon megsütjük. A sütés előtt 2-3 perccel a fóliát eltávolítjuk, sajttal megszórjuk, majd miután a sajt megolvadt, kivesszük a sütőből.