Hozzávalók:
Elkészítése:
A spagettit forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Leöblítjük, lecsepegtetjük és összekeverjük a margarinnal.
A hagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk. Serpenyőben a forró olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darálthúst, megszórjuk a pirospaprikával, kevés vizet öntünk alá, sózzuk, borsozzuk és gyorsan összekeverjük, majd lefedve kb 20 perc alatt megpároljuk.
Egy tűzálló tálat kikenünk margarinnal, beleterítjük a spagetti felét, megszórjuk a juhtúró felével, rásimítjuk a darált húst, majd a juhtúró másik felét szórjuk rá és a maradék tésztát terítjük rá.
A tetejét megöntözzük a tejföllel és 180 fokos sütőben kb 30 perc alatt aranysárgára sütjük.