Hozzávalók:
Piskóta:
Meggyes krém:
Vaníliás krém:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük 2-3 ek vízzel, hozzáadjuk a cukrot és a liszttel elkevert sütőport. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és óvatosan belekeverjük a tojásos-vizes keverékbe. Egy 26 cm átmérőjű tortaformát kivajazunk/zsírozunk, lisztezünk és 180 fokon 30 perc alatt megsütjük a piskótát. Amíg sül elkészítjük a meggyes krémet. A pudingot a cukorral felfőzzük a meggy levében. Ha besűrűsödött akkor hozzáadjuk a meggyet. Ha a piskóta kihűlt rákenjük a meggyes krémet, hűtőbe tesszük. A vaníliás krémhez a pudingot a cukorral felfőzzük a tejben, ha kihűlt akkor hozzádolgozzuk a vajat is. Nyomózsákba töltjük és a meggyes krém tetejére nyomjuk, majd újra visszatesszük a hűtőbe.