Hozzávalók:
Elkészítése:
Hagymát apróra vágva kevés zsiradékon félig megdinszteljük, majd mehet bele a darálthús, só, bors, majd készre pároljuk és kissé lepirítjuk.
A tejfölt, majonézt, 1 evőkanál olajjal összekeverjük.
A zöldségeket a vajon megpároljuk.
Burgonyát meghámozzuk és karikára vágva megfőzzük.
A mozzarellát vékony szeletekre vágjuk.
Egy sütőedény vagy közepes tepsit olajjal kikenjük, beletesszük a burgonya felét, enyhén megsózzuk, a tejfölös keverék 1/3 részét rákenjük, rátesszük a hús felét, erre kerül a párolt zöldség. Beborítjuk a szeletelt mozzarella felével, majd a hús másik felét és végül a burgonya maradékát rátesszük. Leöntjük a tejfölös keverékkel és a mozzarella másik felét rátesszük.
200 fokon összesütni kb 15-20 perc alatt.
Olaj helyett másmilyen zsiradékot is lehet használni, kicsit folyékony legyen. Zöldséget is ki-ki izlése szerint variálhatja.