Sült csirkecomb tepsis burgonyával

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
1 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 2 db csirkecomb
  • fél kg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • fekete bors (őrölt)
  • köménymag (őrölt)
  • 2 evőkanál étolaj

Elkészítése:

A húst alaposan megmossuk.

A burgonyát, hagymát meghámozzuk és karikákra vágjuk.

Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk és kézzel kicsit átforgatjuk. Rátesszük a hagyma szeleteket is. Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal.

Alufóliával letakarjuk és előmelegített, 200 fokos sütőbe toljuk 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton megpirítjuk.