Hozzávalók:
Elkészítése:
A töltelékkel kezdjük. A zöldborsót enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Turmixgéppel vagy villával pépesítjük és hozzákeverjük a tojások sárgáját.
A töltelék ezzel kész, jöhet a csirkemell.
Felvágjuk nyitott szeletnek. Az asztal lappal párhuzamosan félbevágjuk, majd az egészet kinyitjuk és kicsit kiklopfoljuk.
Beletesszük a tölteléket, felgöngyöljük és bepanírozzuk (én fogpiszkálóval tűztem össze a húst): először megsózzuk, aztán beleforgatjuk a lisztbe, majd a felvert tojásba, kicsit lecsepegtetjük és nem pirított szezámmagba forgatjuk.
Közepes meleg olajban megsütjük.
Ehhez az ételhez nincs szükség köretre, mert a köret magában a húsban van.