Hozzávalók:
Elkészítése:
A lisztet egy tálba tesszük, hozzáadjuk a zsírt és a puha margarint, majd jól összemorzsoljuk.
Ezután beleszórjuk a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport, belereszeljük a citromhéjat, hozzáadunk egy egész tojást és egy tojássárgáját, majd addig gyúrni, hogy a tészta összeálljon. Ne legyen se túl lágy, se túl kemény. Akkor jó, ha már nem ragad a tál falához és a kezünkhöz sem (ha szükséges egy kicsi tejfölt lehet bele tenni, hogy összeálljon, de én nem tettem).
Egy órára a hűtőbe tesszük, majd ujjnyi vastagra kinyújtjuk és ízlés szerinti formával kiszaggatjuk.
A diót apróra daraboljuk és kristálycukorral összekeverjük. A kiszaggatott linzerek tetejét enyhén felvert tojásfehérjével lekenjük, majd a cukros-dióba belefordítjuk.
Ezután a diós felével felfelé egy tepsibe beletesszük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon, szép világos színűre sütjük kb 15-20 perc alatt.
Kihűlve, porcukorral megszórva tálaljuk.