Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst megmossuk, tetszés szerinti méretűre feldaraboljuk. Egy tálba tesszük, annyi olajat öntünk rá hogy ellepje, teszünk rá kevés sót, borsot, köményt, alaposan összekeverjük, lefedjük és hűtőbe tesszük pihenni.
Amíg a hús pihen, a krumplit megpucoljuk, megmossuk és kockára vágjuk és bő olajban kisütjük.
A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát összezúzzuk.
Úgy kezdjük e, mint egy pörköltet, a vöröshagymát megdinszteljük, ha ez megvan a húsról kissé lenyomkodjuk a fűszeres olajat és a hagymára tesszük. Kifehéredés után, ha szükséges öntünk rá vizet és fedő alatt puhára pároljuk.
H, hús megpuhult mehet rá a sűrített paradicsom, ezzel összeforraljuk picit és mehet a fokhagyma is, ezután mehet rá a kisütött krumpli, jól összeforgatjuk és megkóstoljuk, ha szükséges még lehet ízesíteni.
A kész húst összeforgatjuk a krumplival.