Hozzávalók:
Tészta:
Tejkrém:
Mogyorókrém:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük habosra a cukorral, hozzáadjuk a felvert habot, majd az olvasztott margarint is. Végül a liszttel elkevert sütőport is alaposan beledolgozzuk. Két részre osztjuk,kb 2/3-ad és 1/3-ad arányban és a kevesebb tésztához 2 ek kakaóport keverve sütjük ki az egy fehér és egy barna lapokat. A tejkrémhez a lisztet alaposan elkeverjük a tejjel és cukorral, vaníliával, majd felfőzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a felvert tejszínt. A mogyorókrémhez a lisztet elkeverjük a tejjel, kakaóporral, mogyorókrémmel és ezt is felfőzzük. Ha kihűlt ehhez is hozzáadjuk a felvert tejszínt. A vaníliás piskótát ketté vágjuk és az alsó lapra kenjük a mogyorókrémes tölteléket. A tetejére tesszük a kakaós piskótát és erre kenjük a tejrémet. Legfelülre kerül a vaníliás piskóta. Az egészet bekenjük a felvert tejszínnel. Kakaóporral meg lehet szórni.