Hozzávalók:
A piskótához:
A kakaós masszához:
Forgatáshoz:
Elkészítése:
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, ha már majdnem kész, hozzáadjuk a cukrot és keményedésig tovább dolgozzuk.
Hozzákeverjük a felvert tojássárgájákat és a sütőporral elkevert lisztet. Egy kb 30*25 cm nagyságú tepsiben megsütjük, majd mérettől függően 24 kockára vágjuk.
A mázhoz a cukrot, a kakaóport és a lisztet szárazon elkeverjük, majd a tejjel kis lángon összemelegítjük. Hozzáadjuk a margarint és addig kevergetjük, amíg a cukor el nem olvad benne.
Villával beleszúrunk a tésztába és egy kanál segítségével mindenhol befedjük a masszával, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. Ezt addig ismételjük, míg el nem fogy a tészta.