Hozzávalók:
Piskóta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tésztának valókból sütöttem egy piskótát a szokásos módon egy 35*30 cm-es tepsiben.
A pudingporokat a tejben megfőztem jó keményre, cukroztam és hagytam hűlni. A vajat és a cukrot habosra kevertem és hozzákevertem a már kihűlt pudinghoz.
15 egész szamóca kivételével a többit botmixerrel pépesítettem és azt is a krémhez adtam.
A kihűlt piskótalapra rákentem a krémet egyenletesen.
A tejszínt kemény habbá vertem és rákentem a krém tetejére.
Kicsit betettem a hűtőbe, hogy a kevert krém visszadermedjen, majd szeleteltem. 30 db szép szelet lett.
Minden szelet tetejére lecsöpögtetett fél szamócát tettem díszítésként.
Jó étvágyat kívánok!