Hozzávalók:
Elkészítése:
Elkészítés: (tepsi mérete: 30cm x 33cm)
A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és a sárgáját külön vesszük a fehérjétől.
A sárgájához beletesszük a mustárt, a vajat, a sót, és villával jól összenyomkodjuk, keverjük.
Fehérjét apró kockákra felvágjuk és hozzáadjuk a tömlős sajtot, a zöldpetrezselymet, a sót, a borsot, és az egészet alaposan összekeverjük.
Sütőpapírral a tepsit kibéleljük, kevés olajjal megkenjük és a lapkasajt szeleteket rátesszük, de úgy, hogy a szélei egy kicsit fedjék egymást. Majd pedig megszórjuk reszelt sajttal.
Utána előmelegített sütőbe betesszük, 180 fokon kb. 3-5 percre (épphogy a sajtok picit összeolvadjanak).
Ha már nem meleg, akkor egy sík felületre a tepsiből a sütőpapírral együtt lecsúsztatjuk (így könnyebb lesz, majd feltekerni).
A reszelt sajtra a tojásfehérjés krémet rákenjük (az alján maradjon ki kb. 5-6 cm).
Erre pedig rátesszük a gépsonka szeleteket.
A gépsonka szeletekre pedig rákenjük a tojássárgás krémet (itt is alul maradjon ki a 5-6cm).
A felső részéről indulva a sütőpapír segítségével feltekerjük, mint a bejglit.
Folpackkal letakarjuk, és a hűtőbe tesszük.
Tálalás előtt egyforma szeletekre felvágjuk.