Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A krémhez készítsük el szokásos módon a vanília pudingot (sűrű masszát fogunk kapni). A margarint keverjük ki a cukorral, majd adjuk hozzá a kihűlt pudinghoz. Jó habosra dolgozzuk össze, aztán keverjük bele a kókuszt és az apróra darabolt barackokat.
A piskótához a tojások sárgáját, vizet, étolajat, cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet is. A fehérjéket csipet sóval habbá verjük. Ehhez apránként adagolva, belekeverjük a tojásos-lisztes masszát.
Sütőpapírral bélelt (vagy kivajazott-lisztezett) kalácsformában süssük meg (így magas piskótánk lesz), előmelegített sütőben 180 fokon, kb 20 perc alatt, majd hagyjuk kihűlni.
Vágjuk három lapra és kenjük meg az elkészített krémmel mindegyik lapot, hagyjunk egy kicsit a tetejére is.
Díszítésként szórjuk meg kókuszreszelékkel és darabolt barackkal, illetve a vörös áfonyával.
Szép, színes édességet kapunk.
Jó sütizést mindenkinek!