Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Elkészítése:
A tojást a margarinnal és a porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporos, átszitált lisztet, majd kevés tejjel összegyúrjuk.
Két részre osztjuk, az egyik sárga marad, a másik felébe kakaót szórunk és alaposan összegyrjuk.
3 mm vastagra nyújtjuk, pogácsaformával kiszaggatjuk.
Kikent, kilisztezett vagy sütőpapírral kibélelt tepsiben megsütjük, előmelegített sütőben, lassú tűzön, egymástól kissé távolabb, 180 fokon 8-10 perc alatt.
A krémhez hozzávalóit a vaj vagy margarin kivételével, lassú tűzön sűrűre főzzük. A tűzről levéve a vajat belekeverjük, ha elolvadt és kocsonyásodni kezd, habosra keverjük egy robotgép segítségével.
Egy sárga és egy barna korongot összeragasztunk a krémmel.