Hozzávalók:
Díszítés:
Elkészítése:
A sütőtököt meghámozzuk, madj feltesszük egy edénybe főni, annyi vízzel felönte, ami bőven ellepi.
A puhára főtt sütőtököt pépesítjük, majd ízesítjük sóval, borssal.
A teljeskiőrlésű lisztet, a sót, a xilitet, a kókuszzsírt, a kókusztejet, a sütőport,a tojásokat és a pépesített sütőtököt összedolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire, vízes kézzel kis halmokat készítünk a tésztából, amit korongalakúra formázunk.
A tészta tetejére tehetünk ízlés szerint tökmagot, zabpelyhet és különféle magvakat is.
Előmelegített, nem túl forró sütőbe tesszük, 160 fokon 20-25 percen át sütjük, amíg a teteje szép piroskás nem lesz.