Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk.
A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a forró vizet, lisztet, sütőport és a kakaóport, majd elkeverjük az egészet.
A végén pedig a tojások fehérjéből felvert habot forgatjuk hozzá.
Sütőpapírral bélelt, gáztepsibe öntjük, majd 180 fokon kb 30 percig sütjük. Melegen lehúzzuk róla a sütőpapírt és kihűtjük.
A krémhez a tejben elkeverjük csomómentesen a lisztet és a cukrokat, majd sűrűre főzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a vajat és alaposan kihabosítjuk az egészet.
A tésztából pogácsaszaggatóval köröket szaggatunk, melyeket éles késsel lapjában elvágunk. Az alját megkenjük a krémmel, rátesszük a tetejét és az oldalát is körbekenjük a krémmel.
Az oldalát kókuszreszelékbe forgatjuk.
A csokit az olajjal összemelegítjük, majd bevonjuk vele a süti tetejét. Különböző dekorcukrokat szórhatunk bele.