Hozzávalók egy 22*32 cm-es tepsihez:
A kavart tésztához:
A kókuszlabdákhoz:
A krémhez:
Elkészítése:
A kókuszlabdákhoz összekeverjük a túrót, a cukrot, a tojássárgát és a kókuszt. A masszából diónyi gömböket formálunk és amíg a tészta elkészül, mélyhűtőbe tesszük.
A tésztához a margarint a cukorral habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, mindegyikkel alaposan kikeverve, majd hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, a lisztet és a sütőport.
A tészta felét kivajazott, lisztezett tepsibe öntjük. A maradék tésztához hozzáadjuk a kakaóport és a fehér tésztára simítjuk.
4. A mélyhűtőből kivett kókuszgolyókat óvatosan a tésztába tesszük és előmelegített sütőben, 180 fokon 40-45 perc alatt készre sütjük.
5. A krém hozzávalóit simára összedolgozzuk a tejjel, majd krém sűrűségűre főzzük és rákenjük a tésztára.
A tetejét megszórjuk szitált kakaóval vagy csoki darabkákkal.