Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk és üvegesre pirítjuk egy nagyobb serpenyőben kevés olajon. Miután megpirult a hagyma, a húst is beletesszük a serpenyőbe és fehéredésig sütjük.
A tésztát olajos, sós, forrásban lévő vízben kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.
A húsra rátesszük a sót, majd kevergetés után a paprikát is. Amikor már eléggé összekevertük, mehet rá a passzírozott paradicsom is. Ha úgy érezzük, hogy túlságosan sűrű a szósz, akkor tegyünk bele vizet is.
Miután jól összekevertük, préseljük bele a fokhagymát, majd ízlés szerint ízesítsük borssal és tegyük bele az oregánót és bazsalikomot is, majd főzzük készre.
A kifőtt tésztát keverjük bele a húsos mártásba.
Tálaláskor tehetünk rá reszelt sajtot bőven.