Hozzávalók:
A mázhoz:
Továbbá:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, a vajat felolvasztjuk,langyosra hűtjük. A csokoládét durvára vágjuk vagy reszeljük. A fehérjéket a cukorral keményre verjük,hozzáadjuk a tojássárgákat. Jó kikeverjük,majd a többi hozzávalókat is folyamatosan hozzáadjuk, gyengéden összekeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük 180 fokon.
Máz:
A csokoládékat az olajjal vízgőz felett olvasztjuk fel,külön a fehéret,külön a barnát.
A kihűlt süteményünket először a kakaós csokival vonjuk be.
Ezután 2 cm-es távolságban a fehér csokiból hosszanti irányban csíkokat húzunk,majd egy fogpiszkálóval a fehéret és a kakaós csokit cifrázzuk.
Nagyon finom,egyszerű sütemény.