Hozzávalók:
A lapokhoz:
A krémhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból gyúrjunk félkemény tésztát úgy, hogy a tejet fokozatosan adjuk hozzá és a szódabikarbónát a lisztben keverjük el.
A gyúrt tésztánkat osszuk el 6 részre, majd lisztezett deszkán (vagy egyből sütőpapíron) nyújtsuk ki egyenként kb 25*30 cm-es lapokká.
Helyezzük a lapokat sütőpapíros sütőlapokra (vagy tepsi hátuljára) és előmelegített sütőben kb 200 fokon pár perc alatt süssük meg a lapokat egyenként.
Nagyon vigyázzunk, mert gyorsan sül, könnyen kiszáradhatnak a lapok.
A krémhez a tejben felfőzzük a cukrot, a búzadarát, a vaníliás cukrot és 3 tojássárgáját.
Ha ez kihűlt, a vajat kikeverjük a porcukorral, hozzáadjuk a főzött krémet, a megmaradt 3 tojásfehérjéből vert habot, a darált diót és a rumot.
A lapokat a kész krémmel betöltjük. A tetejére vékony réteg krém és darált dió kerül.
Egy éjszakára hűtőbe rakjuk, hogy megpuhuljon.