Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst megtisztítottam és felaprítottam.
Egy nagy fej vöröshagymát apróra vágtam, étolajon üvegesre pároltam, rászórtam a pirospaprikát, majd kevés vízzel felengedtem és a húst beletettem.
A paprikát félbe vágtam, magházát eltávolítottam, a paradicsomot négybe vágtam.
A húshoz hozzáadva a többi hozzávalókkal együtt készre főztem, csak a legvégén tettem bele a felszeletelt gombát.
4-5 percig együtt főztem még a gombával.
A tarhonyát 3 ek étolajon kissé felhevítettem.
A gombás pörköltet felöntöttem annyi vízzel, hogy 9 dl legyen rajt a lé. Kissé még megsóztam és a tarhonyára öntöttem.
Lassú tűznél fedő alatt, többször megkeverve készre főztem.
Jó étvágyat hozzá!