Hozzávalók:
A gomba fejéhez:
Mázhoz:
Krémhez:
Elkészítése:
A gomba fejéhez a hozzávalókat összekevertem, majd gomba alakúra formáztam.
Én egy kisebb merőkanalat kiliszteztem és a masszát a falához nyomkodtam és kiütöttem (legyen benne hely a krémnek). A kisebb gomba fejeket pedig teaszűrőbe nyomkodtam. Tökéletesen kifordult belőle.
A pudingot a tejjel, cukorral sűrűre főztem, majd kihűtöttem. A margarint kihabosítottam és a kihűlt krémmel összekevertem.
A gombafejeket megtöltöttem a krémmel.
A csokit az étolajjal vízgőz felett összeolvasztottam és a gombafejeket belemártogattam.
A szárának babapiskótát tettem. Egy darabot ketté vágtam és lekvárral összeragasztottam, majd a krémbe nyomkodtam.