Hozzávalók:
Vaníliás krém:
Karamellkrém:
Süti összeállításához:
Elkészítése:
Elkészítjük a vaníliás krémet. Kevés tejet elveszünk a 6 dl-ből, a maradék feltesszük melegedni. Simára keverjük a cukrot a pudingporokkal, majd egybeöntjük és keverés közben besűrítjük. Langyosan hozzákeverjük a margarint és kihabosítjuk.
A karamellkrémhez a cukrot felolvasztjuk. Ha szép világosbarna, hozzáöntjük a tejet, de előtte a 6 dl tejből keveset elveszünk, amiben simára keverjük a pudingporokat. Mikor úgy érezzük, a cukor teljesen felolvadt, hozzákeverjük a pudingporral elkevert tejet és folyamatos keverés mellett besűrítjük.
Mikor langyosra hűlt, hozzákeverjük a margarint és kihabosítjuk. Végül a sótlan, aprított mogyorót is belekeverjük.
Lerakunk a kekszből 12 db-ot, rásimítjuk a kihűlt vaníliás krém felét. Teszünk egy sor kekszet, majd a karamellkrém felét simítjuk rá. Ismét egy sor keksz jön, erre a vaníliás krém másik fele, aztán a maradék karamellkrém.
Végül a csokit felolvasztjuk az olajjal és rácsorgatjuk a tetejére. A tetejére szórhatunk aprított mogyorót.
Egy éjszakára hűtőbe tesszeük, majd másnap szeletelve tálaljuk.
Jó étvágyat!