Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A mázhoz:
Elkészítése:
Az egész tojásokat a cukrokkal 10 perc alatt habosra keverjük. Ezután hozzáadjuk az étolajat. A lisztet, sütőport, kakaóport összekeverjük és egy fakanállal a tojásos masszához keverjük.
Egy 23*34 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük, majd a masszát beleöntjük.
Előmelegített sütőben 180 °C-on 25 perc alatt készre sütjük.
A krém hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd a kihűlt piskótára simítjuk és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a mázat.
A mázat ugyanúgy készítjük el, mintha pudingot főznénk, csak most nem tejjel készül. Egy szép átlátszó narancssárga krémet kapunk, melyet egy kicsi hűlni hagyunk.
Ha langyosra hűlt, a túrós krémre simítjuk és 2 órára hűtőbe tesszük.
Jó étvágyat!