Hozzávalók:
Tészta:
Töltelék:
Tetejére:
Elkészítése:
A kézmeleg, cukros tejben felfuttatjuk az élesztőt, majd a többi hozzávalóval lágy tésztát készítünk. Dagasztógéppel vagy kézzel, addig kavarjuk, amíg lágy tésztát kapunk, a kezünkről leválik és hólyagok keletkeznek a kidolgozott tésztában.
Meglisztezzük a tetejét, tiszta konyharuhával letakarjuk és meleg helyen a duplájára kelesszük.
Amíg dagad a tésztánk, addig állítsuk össze a tölteléket. Ehhez a túrót nyomkodjuk át egy szitán, majd tegyük bele a tojások sárgáját és a többi hozzávalóval keverjük ki. A habbá vert tojásfehérjét a végén forgassuk bele a töltelékbe.
A megkelt tésztát lisztezett felületre borítjuk és egy centiméter vastagra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát 10*10 cm-es négyzetekre vágjuk, középre halmozzuk a tölteléket és összegöngyöljük.
Kizsírozott tepsibe egymás mellé tesszük, a tetejüket lekenjük a tojásfehérje és tejföl keverékével és 30 percre félretesszük kelni.
Közben a sütőt melegítsük elő 180 fokra, majd a megkelt tésztát nagyjából 20 perc alatt pirosra sütjük.